Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak - 09:00 - 17:00,
Adresa Radnička cesta 48, Zagreb
Email adresa info@spa-studio.hr
Telefon 01/3363-006

Royal Grass Deluxe

Cjelogodišnje zelenilo u Vašem vrtu.

Royal Grass Deluxe umjetna trava dolazi u kombinaciji 3 boje: Nijansa zelenog travnjaka, maslinasto zelena i boja djeteline. Ova posebna kombinacija nijansi zelene daje potpuno prirodni izgled, koji se može usporediti za bojom prirodne trave u kasno proljeće.

Boja

Odabir boje i nijanse umjetne trave vrlo često nije samo izbor boje koja bi Vama odgovarala. Postoji više faktora koji mogu utjecati na konačni izgled Vašeg umjetnog travnjaka. Jedan vrlo bitan faktor koji treba uzeti u obzir prilikom odabira je svakako položaj mjesta gdje želite postaviti umjetnu travu. Ako imate dvorište koje je u sjeni, preporučamo Vam umjetnu travu svjetlije nijanse kako bi "razvedrili" dvorište. Važno je napomenuti da se izgled boje može razlikovati ovisno o veličini površine. Kako bi Vam olakšali odabir, možete nas zatražiti uzorke ili konzultacije. 

 

Ključne značajke

  • Visoki stupanj gustoće vlakana
  • Mekana i ugodna
  • 3 nijanse zelene daju potpuno prirodni izgled
  • Kombinacija popularnih nijansi zelene boje
  • Duljina vlati 36mm
  • Realistični izgled

 

royal-grass-deluxe-umjetna-trava
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-1
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-2
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-3

JEDINSTVENI DIZAJN

V-oblik i MiNT tehnologija

V-oblik 

Royal Grass je od samog početka izrade umjetne trave imao za cilj proizvesti što prirodniji izgled. Kako bi se to postiglo, uložene su godine truda u istraživanje, razvoj i proučavanje izgleda i oblika prirodne vlati trave. Rezultat tih istraživanja je posebni, V-oblik vlakna. Royal Grass jedini u cijelom svijetu u proizvodnji koristi navedeni oblik od 2005. godine. V-oblik vlakana je inspiriran prirodom, da bi trava izgledala što prirodnije.

 

MiNT tehnlogija

Najnovija inovacija iz Royal Grass-a dolazi u obliku tankih linija koje se protežu po dužini svake vlati trave, naziva Micro Nerve Technology (MiNT).
Te tanke linije znatno smanjuju odsjaj, što pridonosi prirodnijem izgledu trave.

Prednosti V-oblika vlati i MiNT tehnologije

  • Kut V-oblika omogućuje da svaka vlat trave stoji maksimalno uspravno i dulje zadržava oblik za razliku od drugih, ravnih vlati.
  • Zahvaljujući Micro Nerve tehnologiji, vlakna nemaju odsjaj što stvara prirodni izgled trave.

Navedena tehnologija i inovacije su patentirane i nijedan proizvođač u svijetu nije u mogućnosti proizvesti prirodni izgled trave kao Royal Grass.