Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak - 09:00 - 17:00,
Adresa Radnička cesta 48, Zagreb
Email adresa info@spa-studio.hr
Telefon 01/3363-006

Royal Grass Ecosense

Sigurno rješenje za Vaš travnjak.

Royal Grass Ecosense umjetna trava pruža vrlo atraktivni izgled. 40mm duga vlakna daju potpuno prirodni izgled i izrazitu mekoću. Ova vrsta umjetne trave je vrlo jedinstvena radi mogućnosti 100%-tne reciklaže. Nakon isteka životnog vijeka, Ecosense travu je moguće ponovno iskoristiti za proizvodnju nove. Ecosense trava na taj način predstavlja održivu i ekološki prihvatljivu proizvodnju i poznatu Royal Grass kvalitetu.

Boja

Royal Grass Ecosense umjetna trava je dostupna u prekrasnoj zelenoj boji, koja savršeno pristaje mjestima sa toplijom klimom. Kombinacija zelene i bež boje daje Vašem travnjaku potpuno prirodnu boju i izgled. Vlakna duljine 40mm daju izgled urednog i održavanog travnjaka tijekom cijele godine. Ecosense umjetna trava je ujedno i vrlo mekana na dodir.

Ključne značajke

  • Jedinstveni V-oblik vlakana
  • Mekana i ugodna
  • Lijepa, intenzivna zelena boja
  • Duljina vlati 40mm
  • Mogućnost 100%-tne reciklaže
  • 2.250 grama vlakana po m2
royal-grass-deluxe-umjetna-trava
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-1
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-2
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-3

JEDINSTVENI DIZAJN

V-oblik i MiNT tehnologija

V-oblik 

Royal Grass je od samog početka izrade umjetne trave imao za cilj proizvesti što prirodniji izgled. Kako bi se to postiglo, uložene su godine truda u istraživanje, razvoj i proučavanje izgleda i oblika prirodne vlati trave. Rezultat tih istraživanja je posebni, V-oblik vlakna. Royal Grass jedini u cijelom svijetu u proizvodnji koristi navedeni oblik od 2005. godine. V-oblik vlakana je inspiriran prirodom, da bi trava izgledala što prirodnije.

 

MiNT tehnlogija

Najnovija inovacija iz Royal Grass-a dolazi u obliku tankih linija koje se protežu po dužini svake vlati trave, naziva Micro Nerve Technology (MiNT).
Te tanke linije znatno smanjuju odsjaj, što pridonosi prirodnijem izgledu trave.

Prednosti V-oblika vlati i MiNT tehnologije

  • Kut V-oblika omogućuje da svaka vlat trave stoji maksimalno uspravno i dulje zadržava oblik za razliku od drugih, ravnih vlati.
  • Zahvaljujući Micro Nerve tehnologiji, vlakna nemaju odsjaj što stvara prirodni izgled trave.

Navedena tehnologija i inovacije su patentirane i nijedan proizvođač u svijetu nije u mogućnosti proizvesti prirodni izgled trave kao Royal Grass.