Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak - 09:00 - 17:00,
Adresa Radnička cesta 48, Zagreb
Email adresa info@spa-studio.hr
Telefon 01/3363-006

Royal Grass Sense

Najmlađi član Royal Grass obitelji.

Već ste razmatrali kupovinu umjetne trave, ali niste bili zadovoljni izgledom? Royal Grass Sense je umjetna trava koja ruši sve predrasude oko izgleda umjetne trave. Kao najmlađi član Royal Grass obitelji, umjetna trava pruža vrhunsku kvalitetu, prirodni izgled i mekoću. Dodatni bonus je svakako "puniji" izgled. Svaka vlat trave se neovisno pomiče što doprinosi prirodnom izgledu.

ReaDY® tehnologija

Uz pomoć inovativne ReaDY® tehnologije, vlati trave su razgranate u više smjerova i ne stoje potpuno uspravno. Upravo takav raspored vlati osigurava potpuno prirodni izgled i omogućuje spajanje dijelova trave bez vidljivih spojeva. Kako bi to postigli, nakon postavljanja je spojeve potrebno zaravnati četkom. Za maksimalnu stabilnost, preporučujemo posipanje posebnog suhog silicijskog pijeska po površini trave. Royal Grass Sense vlati trave imaju poznati V-oblik i MiNT, kao i ostali proizvodi.

royal-grass-deluxe-umjetna-trava
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-1
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-2

JEDINSTVENI DIZAJN

V-oblik i MiNT tehnologija

V-oblik 

Royal Grass je od samog početka izrade umjetne trave imao za cilj proizvesti što prirodniji izgled. Kako bi se to postiglo, uložene su godine truda u istraživanje, razvoj i proučavanje izgleda i oblika prirodne vlati trave. Rezultat tih istraživanja je posebni, V-oblik vlakna. Royal Grass jedini u cijelom svijetu u proizvodnji koristi navedeni oblik od 2005. godine. V-oblik vlakana je inspiriran prirodom, da bi trava izgledala što prirodnije.

 

MiNT tehnlogija

Najnovija inovacija iz Royal Grass-a dolazi u obliku tankih linija koje se protežu po dužini svake vlati trave, naziva Micro Nerve Technology (MiNT).
Te tanke linije znatno smanjuju odsjaj, što pridonosi prirodnijem izgledu trave.

Prednosti V-oblika vlati i MiNT tehnologije

  • Kut V-oblika omogućuje da svaka vlat trave stoji maksimalno uspravno i dulje zadržava oblik za razliku od drugih, ravnih vlati.
  • Zahvaljujući Micro Nerve tehnologiji, vlakna nemaju odsjaj što stvara prirodni izgled trave.

Navedena tehnologija i inovacije su patentirane i nijedan proizvođač u svijetu nije u mogućnosti proizvesti prirodni izgled trave kao Royal Grass.