Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak - 09:00 - 17:00,
Adresa Radnička cesta 48, Zagreb
Email adresa info@spa-studio.hr
Telefon 01/3363-006

Royal Grass SILK25

Kvaliteta po pristupačnoj cijeni.

Royal Grass Silk 25 umjetna trava osigurava izvrsnu kvalitetu i udobnost po pristupačnoj cijeni. Silk 25 je umjetna trava koju preporučamo za privatnu upotrebu. Radi manje gustoće vlakana po kvadratnom metru, Silk 25 spada među cjenovno pristupačniju umjetnu travu, koja ima sve kvalitete kao i ostali modeli. Punog i prirodnog izgleda, možete biti sigurni u poznatu Royal Grass kvalitetu.

Sigurna za djecu i kućne ljubimce

Royal Grass Silk 25 je izrazito pogodna za djecu i Vaše kućne ljubimce. Izrazito je mekana, brzo se suši i ne ostavlja tragove boje na odjeći. Također sprječava unošenje blata u kuću. Svi elementi umjetne trave Silk 25 su izrađeni od potpuno ekoloških i sigurnih sirovina i materijala, i nisu štetni ni za djecu ni za ljubimce.

Boje

Royal Grass Silk 25 sadrži dvije nijanse zelene boje: Laganu, ljetnu zelenu i maslinasto zelenu. Izgled se može usporediti sa bojom prirodnog travnjaka u kasno ljeto. Upravo takva kombinacija nijansi osigurava izgled urednog i održavanog travnjaka u dvorištu. Umjetna trava ostaje zelena i tijekom zime, što može izgledati neprirodno. Ukoliko nemate zimzeleno bilje, preporučamo Vam Royal Grass Silk 25, zbog manje intenzivne zelene boje, što će tijekom zimskog perioda osigurati prirodniji izgled travnjaka. Ukoliko imate zimzeleno bilje, preporučamo Vam Royal Grass Deluxe, sa intenzivnijom zelenom bojom.

royal-grass-deluxe-umjetna-trava
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-1
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-2

JEDINSTVENI DIZAJN

V-oblik i MiNT tehnologija

V-oblik 

Royal Grass je od samog početka izrade umjetne trave imao za cilj proizvesti što prirodniji izgled. Kako bi se to postiglo, uložene su godine truda u istraživanje, razvoj i proučavanje izgleda i oblika prirodne vlati trave. Rezultat tih istraživanja je posebni, V-oblik vlakna. Royal Grass jedini u cijelom svijetu u proizvodnji koristi navedeni oblik od 2005. godine. V-oblik vlakana je inspiriran prirodom, da bi trava izgledala što prirodnije.

 

MiNT tehnlogija

Najnovija inovacija iz Royal Grass-a dolazi u obliku tankih linija koje se protežu po dužini svake vlati trave, naziva Micro Nerve Technology (MiNT).
Te tanke linije znatno smanjuju odsjaj, što pridonosi prirodnijem izgledu trave.

Prednosti V-oblika vlati i MiNT tehnologije

  • Kut V-oblika omogućuje da svaka vlat trave stoji maksimalno uspravno i dulje zadržava oblik za razliku od drugih, ravnih vlati.
  • Zahvaljujući Micro Nerve tehnologiji, vlakna nemaju odsjaj što stvara prirodni izgled trave.

Navedena tehnologija i inovacije su patentirane i nijedan proizvođač u svijetu nije u mogućnosti proizvesti prirodni izgled trave kao Royal Grass.