Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak - 09:00 - 17:00,
Adresa Radnička cesta 48, Zagreb
Email adresa info@spa-studio.hr
Telefon 01/3363-006

Royal Grass SILK35

Royal Grass SILK35

Royal Grass SILK35 umjetna trava spada među najprodavanije modele, upravo zbog svoje mekoće i prirodnog izgleda. Ovaj model umjetne trave ima svijetlosmeđi umjetni korijen vlakana, koji doprinosi potpuno prirodnom izgledu. Ukoliko tražite bujnu umjetnu travu za dvorište, ovaj model je idealni izbor za Vas.

royal-grass-deluxe-umjetna-trava
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-1
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-2

Popularni odabir

Royal Grass kontinuirano radi na unaprjeđenju i novim tehnologijama izrade, kako bi svaki model umjetne trave bilo gotovo nemoguće razlikovati od prave. Royal Grass Silk35 umjetna trava je mekana na dodir i izgleda potpuno prirodno. Mnogi se odlučuju za Silk35 upravo radi toga. Kao i svi ostali modeli, i Silk35 je potpuno sigurna za djecu i ljubimce i proizvedena u skladu sa najvišim ekološkim standardima.

Boja

Ljetna nijansa zelene boje izgleda vrlo atraktivno, a svijetlosmeđi korijen vlakana doprinosi potpuno prirodnom izgledu. Upravo zbog kombinacije ugodne nijanse zelene i svijetlosmeđeg korijena je model Silk35 izrazito popularan, pošto boja odgovara većini mjesta na koja se postavlja. 

royal-grass-deluxe-umjetna-trava
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-1
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-2
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-3

JEDINSTVENI DIZAJN

V-oblik i MiNT tehnologija

V-oblik 

Royal Grass je od samog početka izrade umjetne trave imao za cilj proizvesti što prirodniji izgled. Kako bi se to postiglo, uložene su godine truda u istraživanje, razvoj i proučavanje izgleda i oblika prirodne vlati trave. Rezultat tih istraživanja je posebni, V-oblik vlakna. Royal Grass jedini u cijelom svijetu u proizvodnji koristi navedeni oblik od 2005. godine. V-oblik vlakana je inspiriran prirodom, da bi trava izgledala što prirodnije.

 

MiNT tehnlogija

Najnovija inovacija iz Royal Grass-a dolazi u obliku tankih linija koje se protežu po dužini svake vlati trave, naziva Micro Nerve Technology (MiNT).
Te tanke linije znatno smanjuju odsjaj, što pridonosi prirodnijem izgledu trave.

Prednosti V-oblika vlati i MiNT tehnologije

  • Kut V-oblika omogućuje da svaka vlat trave stoji maksimalno uspravno i dulje zadržava oblik za razliku od drugih, ravnih vlati.
  • Zahvaljujući Micro Nerve tehnologiji, vlakna nemaju odsjaj što stvara prirodni izgled trave.

Navedena tehnologija i inovacije su patentirane i nijedan proizvođač u svijetu nije u mogućnosti proizvesti prirodni izgled trave kao Royal Grass.