Radno vrijeme: Ponedjeljak - petak - 09:00 - 17:00,
Adresa Radnička cesta 48, Zagreb
Email adresa info@spa-studio.hr
Telefon 01/3363-006

Royal Grass Wave

Royal Grass Wave

Kao najnoviji član Royal Grass obitelji, model Wave je savršeno mekana, glatka na dodir i potpuno prirodnog izgleda. Uz pomoć inovativne ReaDY® tehnologije, vlati trave su razgranate u više smjerova i ne stoje potpuno uspravno. To Vam osigurava prekrasni prirodni izgled travnjaka bez obzira na godišnje doba.

royal-grass-deluxe-umjetna-trava
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-1
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-2

Sigurna za djecu i kućne ljubimce

Royal Grass Silk 25 je izrazito pogodna za djecu i Vaše kućne ljubimce. Izrazito je mekana, brzo se suši i ne ostavlja tragove boje na odjeći. Također sprječava unošenje blata u kuću. Svi elementi umjetne trave Silk 25 su izrađeni od potpuno ekoloških i sigurnih sirovina i materijala, i nisu štetni ni za djecu ni za ljubimce.

Jedinstvena vlakna 

Od samog početka, Royal Grass je usmjeren na proizvodnju visokokvalitetne umjetne trave za sve vrste vanjskih i unutarnjih primjena. Zbog dugogodišnje kvalitete i brojnih inovacija, Royal Grass kao brend uživa reputaciju jednog od najboljih proizvođača umjetne trave na svijetu. Uz pomoć inovativnih metoda proizvodnje i tehnologija poput MiNT, V-oblika vlati i ReaDY,možete biti sigurni u vrhunsku kvalitetu, potpuno prirodni izgled i mekoću. 

PRIKLADNO ZA:

Vrtove za privatnu ili poslovnu namjenu, balkone i krovne terase, vrtiće, škole ili dnevne boravke, razne prostorije i javne površine.

royal-grass-deluxe-umjetna-trava
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-1
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-2
royal-grass-deluxe-umjetna-trava-3

JEDINSTVENI DIZAJN

V-oblik i MiNT tehnologija

V-oblik 

Royal Grass je od samog početka izrade umjetne trave imao za cilj proizvesti što prirodniji izgled. Kako bi se to postiglo, uložene su godine truda u istraživanje, razvoj i proučavanje izgleda i oblika prirodne vlati trave. Rezultat tih istraživanja je posebni, V-oblik vlakna. Royal Grass jedini u cijelom svijetu u proizvodnji koristi navedeni oblik od 2005. godine. V-oblik vlakana je inspiriran prirodom, da bi trava izgledala što prirodnije.

 

MiNT tehnlogija

Najnovija inovacija iz Royal Grass-a dolazi u obliku tankih linija koje se protežu po dužini svake vlati trave, naziva Micro Nerve Technology (MiNT).
Te tanke linije znatno smanjuju odsjaj, što pridonosi prirodnijem izgledu trave.

Prednosti V-oblika vlati i MiNT tehnologije

  • Kut V-oblika omogućuje da svaka vlat trave stoji maksimalno uspravno i dulje zadržava oblik za razliku od drugih, ravnih vlati.
  • Zahvaljujući Micro Nerve tehnologiji, vlakna nemaju odsjaj što stvara prirodni izgled trave.

Navedena tehnologija i inovacije su patentirane i nijedan proizvođač u svijetu nije u mogućnosti proizvesti prirodni izgled trave kao Royal Grass.