Savjeti za kupovinu

Postoji nekoliko vrsta umjetne trave na tržištu. Koja je idealna za Vas?

Umjetna trava je u zadnjih nekoliko godina postala vrlo popularna, stoga se na tržištu može naći nekoliko različitih tipova umjetne trave. Vrlo često će razni tipovi umjetne trave na prvi pogled izgledati gotovo identično, što može kod kupaca stvoriti nedoumicu. Od velikog broja proizvođača i tipova trave, koja umjetna trava je kvalitetna?

Kako bi utvrdili kvalitetu umjetne trave, potrebno je obratiti pozornost na 3 stvari:

  • Podloga

    Podloga umjetne trave predstavlja temelj i osnovu umjetnog travnjaka. Većina proizvođača koristi jednoslojnu podlogu za svoje proizvode, što vrlo često ne pruža dovoljnu čvrstoću vlakana trave. Osim toga, jednoslojna podloga se brže širi i skuplja uslijed promjene temperature. Ukoliko tražite kvalitetnu umjetnu travu, odaberite proizvod koji se sastoji od dvoslojne podloge. Dvoslojna podloga osigurava dovoljnu čvrstoću vlakana i omogućuje jednostavno postavljanje, kao i zaštitu od širenja i skupljanja uslijed promjene temperature.

  • Materijal

    Materijal koji se koristi u izradi umjetne trave mora biti u skladu sa modernim standardima proizvodnje i potpunosti siguran, kako za okoliš tako i za ljude i kućne ljubimce. Royal Grass prilikom izrade umjetnih travnjaka koristi isključivo bezopasne i provjerene materijale bez koncentrata ili teških metala, kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta, potpuno prirodni izgled i sigurnost. Svi naši proizvodi su testirani i izrađeni u skladu sa najvišim standardima i u potpunosti sigurni za ljude i kućne ljubimce.

  • Jamstveni uvjeti

    Royal Grass nudi jamstvo u trajanju od 8 do 11 godina na postojanost boje umjetne trave i jamstvo da unutar navedenog roka neće doći do degradacije vlakana, koje može biti uzrokovano UV zračenjem. Trajanje jamstva prvenstveno ovisi o broju sunčanih dana i jačini sunca na lokaciji postavljanja.

Koristeći provjerene i ekološki prihvatljive materijale i sirovine i najnovije tehnologije u izradi umjetne trave, Royal Grass već dugi niz godina proizvodi vrlo kvalitetan proizvod koji uživa povjerenje kupaca diljem svijeta. Visoki standardi kvalitete u proizvodnji, inovacije u izradi i stručni djelatnici koji su Vam spremni pomoći oko odabira idealne umjetne trave za Vašu primjenu samo su neki od razloga da odaberete Royal Grass. Jer odabrati Royal Grass znači odabrati sigurnost.